THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι μυστικοί γάμοι της κόρης του Πούτιν και οι μπίζνες Ο παραμυθένιος γάμος της νεώτερης κόρης του Πούτιν με τον Κίριλ Σαμάλοφ και τα οικονομικά συμφέροντα. Ο κλειστός επιχειρηματικός κύκλος των φίλων του προέδρου.

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN (ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ 18.12.2015)
Μπορεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην χθεσινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου να μην θέλησε να αποκαλύψει ούτε καν τα ονόματα των δύο θυγατέρων του, επιμένοντας να τις κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να γίνει πια. Το πρακτορείο Reuters με αποκλειστικό ρεπορτάζ του φέρνει στο φως τους μυστικούς – αν και γεμάτους χλιδή – γάμους της κόρης του ρώσου προέδρου με έναν 31χρονο, ο οποίος ήδη έχει κάνει μια αμύθητη περιουσία.

Δεξίωση δίπλα στη λίμνη

Ο γάμος και η δεξίωση που ακολούθησε ήταν σαν να έχουν βγει από τις σελίδες ενός παραμυθιού. Ολα έγιναν σε ένα χιονοδρομικό κέντρο σε απόσταση μιας ώρας βόρεια της Αγίας Πετρούπολης.
Οσοι παρέστησαν στην τελετή και το γαμήλιο πάρτι είχαν υποσχεθεί ότι θα τηρήσουν εχεμύθεια, αν και όπως φαίνεται ορισμένοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να μείνουν πιστοί σε αυτήν την υπόσχεση. Οι νεόνυμφοι έφτασαν στο χιονοδρομικό κέντρο για τη δεξίωση σε ένα παραδοσιακό ρωσικό έλκηθρο που το έσερναν τρία λευκά άλογα, δήλωσε στο Reuters ένας από τους καλεσμένους.
Το χιονοδρομικό κέντρο Ιγκόρα, βόρεια της Αγίας Πετρούπολης
Το χιονοδρομικό κέντρο Ιγκόρα, βόρεια της Αγίας Πετρούπολης
Η νύφη φορούσε ένα μακρύ νυφικό στολισμένο με πέρλες και ο γαμπρός ένα σκούρο παλτό. Οι νεόνυμφοι ήταν η Κατερίνα, η μικρότερη κόρη του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Κίριλ Σαμάλοφ, γιος ενός παλιού φίλου του Πούτιν.
Ο γάμος έγινε τον Φεβρουάριο του 2013, στην Ιγκόρα, ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο που συνδυάζει την ομορφιά και τη διακριτικότητα, χωμένο μέσα σε ένα δάσος και δίπλα σε μια γραφική λίμνη. Το θέρετρο ανήκει σε έναν άλλο φίλο του Πούτιν. Τον Γιούρι Κοβάλτσουκ από κοινού με μια Κυπριακή εταιρία.
Ενας υπάλληλος που εργάστηκε για την δεξίωση δήλωσε στο Reuters ότι οι επισκέπτες επισκέπτες φορούσαν λευκά μαντίλια κεντημένο με τα γράμματα "K & K" με κόκκινη κλωστή. Ο ρεπόρτερ του πρακτορείου έδειξε στους μάρτυρες την φωτογραφία μιας γυναίκας που είναι γνωστή ως Κατερίνα Τικάνοβα και αυτοί επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για την νύφη. Είναι η ίδια φωτογραφία που σύμφωνα με το πρακτορείο εικονίζει την μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου.
Η Κατερίνα Τικάνοβα. Η πολυταλαντούχα κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν. Χορεύτρια και επιχειρηματίας
Η Κατερίνα Τικάνοβα. Η πολυταλαντούχα κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν. Χορεύτρια και επιχειρηματίας
«Οι φρουροί ήταν πίσω από κάθε γωνιά και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει στην γιορτή» δήλωσε ένα μέλος του προσωπικού και πρόσθεσε: «Ομως ξέραμε ότι ήταν ο Κίριλ και η Κατερίνα - η κόρη του Πούτιν -. που γιόρταζαν τον γάμο τους».

Το χτίσιμο της αυτοκρατορίας

Το Reuters αποκαλύπτει ότι μέσα από έναν πολύπλοκο κύκλο φίλων και γνωριμιών, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατάφερε να φτιάξει μια οικονομική αυτοκρατορία. Αυτή η αυτοκρατορία αποτελείται ουσιαστικά από πρώην κρατικές επιχειρήσεις, οι οποίες μπορεί να πέρασαν σε ιδιώτες επενδυτές, αλλά παρέμειναν υπό τον έλεγχο του Πούτιν, καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες της είναι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του ρώσου προέδρου.
Ο Κίριλ Σαμάλοφ. Γαμπρός του προέδρου Πούτιν
Ο Κίριλ Σαμάλοφ. Γαμπρός του προέδρου Πούτιν
Οπως αναφέρει το πρακτορείο, το 2013, ο Κίριλ - ένας ψηλός, μελαχρινός άνδρας με γυαλιά - ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι της ρωσικής επιχειρηματικής ζωής αλλά μόλις 31 ετών. Ο πατέρας του Κίριλ, ο Νικολάι Σαμάλοφ ήταν φίλος με τον Πούτιν που μαζί είχαν ιδρύσει την δεκαετία του 1990 μια εταιρία που κατασκεύαζε εξοχικά σπίτια βορείως της Αγίας Πετρούπολης.
Η περιουσία του νεαρού Κίριλ άρχισε να εκτοξεύεται αμέσως μετά το γάμο του με την κόρη του προέδρου, μια επαγγελματία αθλήτρια του χορού που τώρα εργάζεται σε ένα πρόγραμμα του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, ύψους 1,7 δισ. δολαρίων.

Η εξαγορά της Sibur

Μέσα σε ενάμισι χρόνο ο Κίριλ απέκτησε ένα μεγάλο μερίδιο από τις μετοχές της εταιρίας πετρελαιοειδών Sibur, μερίδιο που υπολογίζεται σε 2.85 δισ δολάρια. Εγκατέλειψε τη δουλειά του ως μάνατζερ και ίδρυσε μια εταιρία που διαχειρίζεται τις προσωπικές επενδύσεις του.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια επιίσκεψή του στην εταιρία Sibur. Δεξιά εμφανίζεται ο Κίριλ Σαμάλοφ, γαμπρός του προέδρου και μεγαλομέτοχος της εταιρίας.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια επιίσκεψή του στην εταιρία Sibur. Δεξιά εμφανίζεται ο Κίριλ Σαμάλοφ, γαμπρός του προέδρου και μεγαλομέτοχος της εταιρίας.
Σε τι οφείλεται η ταχύτατη εξέλιξη και ανέλιξη του νεαρού επιχειρηματία; Σύμφωνα με το Reuters, το καλοκαίρι του 2013, λίγους μήνες μετά τον γάμο του με την Κατερίνα, ο Κίριλ Σαμάλοφ άρχισε να συζητά το ενδεχόμενο να αγοράσει μετοχές της Sibur από έναν από τους πλουσιότερους φίλους του προέδρου.
Ένα χρόνο αργότερα, ήταν σε θέση να δανειστεί περισσότερα από 1 δισ. δολάρια όπως προκύπτει από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της εταιρείας επενδύσεων του. Το δάνειο του προεδρικού γαμπρού προήλθε από μια τράπεζα, την Gazprombank, επικεφαλής της οποίας είναι ένας άλλος παλιός φίλος του Πούτιν. Στην ίδια αυτή τράπεζα, ο αδερφός του Κίριλ Σαμάλοφ , ο Γιούρι κατέχει διευθυντική θέση. Τα χρήματα του δανείου χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν οι μετοχές της Sibur, η οποία μέσα σε λίγους μήνες αποδείχθηκε εξαιρετικά κερδοφόρα για τον Κίριλ.
Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι ζήτησε τόσο από τον Σαμάλοφ όσο και από την Sibur να σχολιάσουν το ρεπορτάζ αλλά εισέπραξε την άρνησή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου